еМагазин

Tag : војни

Македонија

Македонија го празнува 11 Октомври, Денот на антифашистичкото востание

Редакција
Седумдесет и седум години од почетокот на антифашистичкото востание и народноослободителната војна денеска во Република Македонија ќе бидат одбележани со повеќе настани организирани од Владата,