еМагазин

Tag : вознемирени

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

(Фото) Граѓаните вознемирени од непознати броеви од странство, Ременски се сомнева на разузнавачка операција

Редакција
Граѓаните на социјалните мрежи споделуваат информации дека добиваат телефонски повици од странство кои најчесто започнуваат на +370 (668), +370 (669), +48 780, +881. Истите ги...