еМагазин

Tag : вработување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Распишан оглас за вработување во Канцеларијата на премиерот Зоран Заев, плата до 37.631 денар

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на тројца државни службеници во Канцеларијата на претседателот на Владата, Зоран Заев. Во огласот се бараат раководител на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Општина Карпош вработува 10 лица, плата до 29.694 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 10 државни службеници во Општина Карпош. Се бараат кандидати за раководители, советници, соработници, виши соработници… Платите во зависност од работното...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Општина Струга вработува 30 лица, плата до 30.076 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 30 државни службеници во Општина Струга. Се бараат кандидати за раководители, соработници, помлади соработници, виши референти… Платите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за земјоделство вработува 14 лица, плата до 33.028 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 14 државни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. Се бараат кандидати за раководители, советници, референти, помлади соработници…...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за правда вработува девет лица, плата до 37.631 денар

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 9 државни службеници  во  Министерството за правда. Се бараат осум кандидати за работното место помлад соарботник во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распишан оглас за вработување на 9 лица во затворот Идризово, плата до 21.010 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 9 јавни службеници  во КПУ Казнено поправен дом „Идризово“. Се бараат кандидати за референти и соработници. Платите во зависност од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 лица во Министерството за здравство, плата до 35.496 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 14 државни службеници во Министерството за здравство. Се бараат кандидати за раководители, самостојни референти, помлади референти...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонска пошта“ вработува 80 лица, плата до 23.381 денари

Никола Осило
АД „Македонска пошта” Скопје распиша оглас за пополнување на 80 работни места, на неопределено работно време. Се бараат соработници, шалтерски работници, преведувачи, манипуланти, насочувачи и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП „Паркови и зеленило“ вработува 15 јавни службеници, од нив тројца соработници за односи со јавност

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 15 јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ – Скопје. Се бараат кандидати за помлади...
МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Фрчат огласи за државни вработувања додека се бара лек за вишокот во администрацијата

Никола Осило
Не стивнуваат реакциите во јавноста по најавата дека Владата подготвува план за реорганизација и намалување на бројот на вработени во администрацијата, а пред се околу...