еМагазин

Tag : вработување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Државниот инспекторат за земјоделство вработува 20 лица, плата до 29.941 денар

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 20 државни службеници во Државен инспекторат за земјоделство. Се бараат кандидати за инспектори, раководители, референти, помлади соработници, советници… Платите во...
Бизнис

Општина Карпош вработува пет лица, плата до 29.694 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 државни службеници во Општина Карпош. Се бараат кандидати за раководител, виши соработници и референти. Платите во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството вработува, плата до 24.402 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на три државни службеници во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој. Се бараат кандидати за соработник и...
Бизнис

Општина Кисела Вода вработува шест лица, плата до 24.451 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест државни службеници во Општина Кисела Вода. Се бараат кандидати за соработници, помлади соработници, референти и виши референти. Платите во...
Бизнис

ЈП „Паркови и зеленило“ вработува шест лица, плата до 22.908 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ – Скопје. Се бараат кандидатиза соработници, помлади соработници и референти. Платите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Општина Кавадарци вработува 16 лица, плата до 37.631 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 16 државни службеници во Општина Кавадарци. Се бараат кандидати за раководители, советници, референти и соработници. Платите во зависност од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Регулаторната комисија за енергетика вработува шест лица, плата до 53.413 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест државни службеници во Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Се бараат кандидати за раководители, помошник раководител, соработник и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Владиниот Секретаријат за европски прашања вработува 11 лица, плата до 38.689 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 11 државни службеници во Владата – Секретаријат за европски прашања. Се бараат кандидати за советници, соработници, помлади соработници и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Владината СОЗР вработува шест лица, плата до 26.253 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест државни службеници во Владата – Служба за општи и заеднички работи. Се бараат кандидати за советници...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за управување со одземен имот вработува четири лица, плата до 38.165 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 4 државни службеници во Агенцијата за управување со одземен имот. Се бараат канадидати за раководители и за самостоен референт. Платите...