еМагазин

Tag : вселена

БАШ НИ Е ЌЕФ

За љубителите на вселената и ѕвездите: „Скопско астрономско друштво“ организира Воведен курс по астрономија

Редакција
„Скопско Астрономско Друштво“ го организира редовниот Воведен курс по астрономија, со почеток од 12-ти март 2019 година, „Курсот се одржува по 22-ри пат во 20-годишното постоење на