еМагазин

Tag : зачмаеност

ЖИВОТ

„Анима мунди“: Пострашно од судбината на коњите во Македонија е да се соочуваш и бориш против институционалната зачмаеност

Редакција
Вчера кобила во Велес умира на улица, спасена само благодарение на активистите од Гласот за животните во Велес, кои не го одминаа животното кое скапувало