еМагазин

Tag : загадено

ЧИСТА ОКОЛИНА

Маглата дополнително ја влоши состојбата со воздухот: Загадено во Скопје и намалена видливост

Редакција
Маглата дополнително ја влоши состојбата со амбиенталниот воздух, па освен намалена видливост тој е и екстремно загаден. Мерните станици покажуваат дека ПМ-10 честичките се неколку