еМагазин

Tag : Закон за јавни обвинители

Македонија

Засега нема двотретинско мнозинство за законот кој ја одредува иднината на СЈО

Никола Осило
Носењето законот за јавното обвинителство ќе биде еден од клучните моменти што ќе бидат пресудни во одлуката за отворање преговори, имајќи ги предвид препораките од меѓународната заедница,...