еМагазин

Tag : Законот за употреба на јазиците

Македонија ТОП СТОРИИ

Законот за употреба на јазиците испратен до Венецијанската комисија: Кои се спорните одредби?

Редакција
Владата на Република Македонија, согласно својата претходно донесена одлука, ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до Венецијанската Комисија, заедно со алтернативниот...