еМагазин

Tag : здравствена заштита

Македонија

Немаат сите граѓани пристап до примарна здравствена заштита

Никола Осило
Пристапот до здравствените услуги не само од физички, туку и од економски, социјален или културен аспект, е од фундаметално значење за следењето на напредокот на...