еМагазин
Импресум

 

Главен и одговорен уредник:

 

Петре Димитров, дипломиран новинар

 

Редакција:

Силвана Жежова, дипломиран новинар

 

Ивана Кузмановска, дипломиран дизајнер

 

еМагазин е проект на Здружението на граѓани „Центар за развој и унапредување на новинарството“