еМагазин

Рубрика: НАША ТЕМА

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Твитер во „црвено“ по критиките на Венцијанската комисија за законот за јазици

Редакција
Венецијанската комисија ги повикува македонските власти да го преиспитаат Законот за употреба на јазиците преку консултации со сите засегнати страни. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Венецијанската комисија препорача...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Стојаноски со сопругата имаат стан и куќа, вози Форд Фиеста

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Маркудова има стан, а има приходи и од дивиденда

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Костадиновски со сопругата имаат два стана, вози Хјундаи

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Кадриу има куќа и стан, вози Пежо

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Јосифовски со сопругата имаат два стана, а вози Мерцедес бенз

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

„Започна шоуто!„: Твитер во црвено за стартот на судењето за „Рекет“

Редакција
Во Кривичниот суд денеска започна долгоочекуваното судење за „Рекет“. Стартот на судењето очекувано предизвика големо внимание во јавноста и на социјалните мрежи. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Јанева...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Банки продаваат спа-центри, хотели, деловни згради, луксузни куќи…

Редакција
Лускузни куќи и станови, спа-центри, хотели, деловен простор, фабрики… ова се само дел од недвижнините кои се во постапка на присилна наплата од извршители или...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Ивановски има три стана и кредит од 1,1 милиони денари

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Елена Гошева на свое име има само земјиште и депозит од 32.700 долари

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...