еМагазин

Рубрика: Како се прави

Како се прави ТОП СТОРИИ

(Видео+фото) Како се прави минералната вода “Кожувчанка“

Петре Димитров
На 900 метри на планината Кожуф, 38 километри од Кавадарци се наоѓа изворот „Кисела вода“, од кој вода се користело уште во римско време. Овде...