еМагазин

Tag : Бане комерц

Бизнис

„Бане комерц трејд“ купи акции во „Кристал 1923“

Редакција
Акционерот „Бане комерц трејд“ ДООЕЛ Велес, по пат на берзанска трансакција се стекна со 300 обични акции издадени од ПИ „Кристал 1923“ АД Велес и...