еМагазин

Tag : бесплатен

Бизнис ТОП СТОРИИ

Како и кои работници може да добијат 15.000 денари од државата за одмор

Редакција
Работниците чии вкупни месечни примања во семејството не се поголеми од 22.000 денари до 30 август можат да се пријават на јавниот повик од Програмата за...