еМагазин

Tag : ЕДС

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на Собранието за набавка на струја вреден 249.000 евра

Редакција
Македонското Собрание по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС) ДООЕЛ Скопје. Вредноста...
Бизнис

ЕДС го доби тендерот на АД за стопанисување со деловен простор за набавка на струја вреден 38.000 евра

Редакција
АД за стопанисување со деловен простор во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на „Водовод и канализација – Скопје“ за набавка на струја вреден 2,3 милиони евра

Никола Осило
ЈП „Водовод и канализација – Скопје“ по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Енерџи деливери солушнс“...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на општина Кавадарци за набавка на струја вреден 295.000 евра

Никола Осило
Општина Кавадарци по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС) ДООЕЛ Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на „Комуналец-Гевгелија“ за набавка на струја вреден 172.000 евра

Никола Осило
ЈПКД „Комуналец – Гевгелија“ по распишаниот тендер за набавка на струја склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС) ДООЕЛ Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЕДС“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за набавка на струја вреден 2,3 милиони евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија во времетраење од две години склучи договор со друштвото за трговија и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на „Водовод Битола“ за набавка на струја вреден 116.000 евра

Никола Осило
ЈКП „Водовод Битола“ по распишаниот тендер за набавка на активна електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги  „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС) ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот за набавка на струја на битолската Клиничка болница вреден 15 милиони денари

Никола Осило
ЈЗУ Клиничка болница Битола по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги Енерџи деливери солушнс (ЕДС) ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на МЕПСО за набавка на струја вреден 425.000 евра

Никола Осило
АД МЕПСО по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија за сопствени потреби склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС)...