еМагазин

Tag : електронски

Техно

Корисниците на Македонски телеком ќе добијат сметки електронски

Редакција
Македонски телеком согласно уредбата на Владата за примена на електронски фактури ќе избегне изготвување достава на фактури во хартиена форма и ќе поттикне електронско плаќање...
Бизнис

Преку 80 отсто од граѓаните сакаат да одат по шалтери, наместо електронски да завршат работа

Редакција
Ако имаш некој познат, многу полесно и побрзо ќе завршиш работа. Ова „правило“ се уште важи кога станува збор за функционирањето на државните институции, покажува...
ЧИСТА ОКОЛИНА

НЛБ Банка со кампања „Think Green“ за заштита на животната средина

Редакција
НЛБ Банка со цел да ја подигне свеста за заштитата на природата и да ги истакне придобивките од здрава животна средина, организира „NLB Think Green“...