еМагазин

Tag : Еуроимпекс

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуроимпекс“ го доби тендерот на Дирекцијата за заштита и спасување за набавка на пикап

Редакција
Дирекцијата за заштита и спасување по распишаниот тендер за купување на моторно возило склучи договор со друштвото за внатрешна и надворешна трговија „Еуроимпекс“ увоз-извоз Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуроимпекс“ го доби тендерот на Министерството за земјоделство за набавка на пет возила вреден 82.000 евра

Редакција
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство по распишаниот тендер за набавка на патнички возила за потребите на шумска полиција склучи договор со друштвото за внатрешна...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуроимпекс“ го доби тендерот на Инспекторатот за животна средина за набавка на возило вреден 10.000 евра

Никола Осило
Државниот инспекторат за животна средина по распишаниот тендер за набавка на патничко моторно возило склучи договор со друштвото за внатрешна и надворешна трговија „Еуроимпекс“ ДОО...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуроимпекс“ го доби тендерот на Управата за финансиско разузнавање за набавка на две возила

Никола Осило
Управата за финансиско разузнавање – Министерство за финансии по распишаниот тендер за набавка на патнички моторни возила склучи договор со друштвото за внатрешна и надворешна...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуроимпекс“ го доби тендерот на Бирото за метрологија за набавка на возила

Никола Осило
Министерството за економија – Биро за метрологија по распишаниот тендер за набавка на едно патничко и едно товарно моторно возило склучи договор со друштвото за...