еМагазин

Tag : гугл

Техно

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Редакција
Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android
ЖИВОТ

Пет работи кои можете да ги дознаете со еден телефонски повик

Редакција
И во минатото исто како и денес, луѓето се интересирале за точни и брзи информации. Кој е телефонскиот број на амбулантата во Велес? Која е