еМагазин

Tag : Игор Илиевски

Бизнис

Игор Илиевски купи акции во Аутомакедонија

Редакција
Од Аутомакедонија АД Скопје преку Македонската берза информираат дека членот на Управниот одбор, Игор Илиевски, се стекнал со 214 обични акции од Друштвото. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ...
Убава приказна

Групацијата Аутомакедонија одбележува 75-годишен јубилеј

Редакција
По 75 години постоење на пазарот, под мотото „Годините не се само бројка“, Групацијата денес се збогува со постоечкиот и го претставува целосно новиот корпоративен...
Бизнис

Игор Илиевски купи акции во Аутомакедонија

Редакција
Од Аутомакедонија АД Скопје преку Македонската берза информираат дека членот на Управниот одбор, Игор Илиевски, се стекнал со 506 обични акции од издавачот Аутомакедонија и...
Бизнис

Игор Илиевски именуван за нов генерален директор на „Аутомакедонија“, разрешен Зоран Дочински

Редакција
„Аутомакедонија“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека се разрешува Зоран Дочински, член на Управен одбор на „Аутомакедонија“ и за нов член на Управниот одбор...