еМагазин

Tag : Катерина Бошевска

Бизнис

ЕОС Матрикс: Силен развој на секундарниот пазар и нови можности за инвестиции во недвижности на повидок во 2024 година

Редакција
Балканскиот регион, а со него и домашната економија имаат потреба од развој на секундарниот финансиски пазар за трансакции со нефункционални пласмани, односно пазарот за пренос...
Бизнис

За поголем економски развој клучно е поголемо вклучување на женскиот лидерски потенцијал

Редакција
Поголемото учество на жените на лидерски позиции поттикнува развој и носи просперитет во секое општество. Ова го истакнаа учесничките на настанот што се одржа под...