еМагазин

Tag : Ласкарци

Македонија ТОП СТОРИИ

Вкупно 39 години затвор за несреќата кај Ласкарци: 14 за возачот, 4 за сопственикот на „Дурмо турс“

Редакција
Вкупно 39 години затвор добија шестмината обвинети за автобуската несреќа кај гостиварското Ласкарци, а во која загинаа 16 лица и над 30 беа повредени. Најголема...
Македонија ТОП СТОРИИ

Најстрога казна за сите обвинети за несреќата кај Ласкарци во која загинаа 16 лица побара Обвинителството

Редакција
Денеска во Кривичниот суд во Скопје во завршниот збор на судењето за автобуската несреќа кај Ласкарци во која загинаа 16 лица, а 30 беа повредени, јавниот...
Македонија ТОП СТОРИИ

Заврши доказната постапка за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Денеска во Кривичниот суд во Скопје заврши доказната постапка за автобуската несреќа кај Ласкарци во која загинаа 16 лица, а 30 беа повредени. Завршните зборови...
Македонија

Испитан вештак за несреќата кај Ласкарци, судењето продолжува на 7. ноември

Редакција
Во Основниот кривичен суд Скопје, во врска со автобуската несреќа кај Ласкарци, во која загинаа 16 лица и околу 30 беа повредени, денеска беше испитан...
Македонија ТОП СТОРИИ

Возачот немал никаква реакција, а не работел ни АБС системот за кочење: Судење за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Во основниот кривичен суд Скопје во врска со автобуската несреќа кај селот Ласкарци денеска беше испитувано вештото лице Љупчо Постолов, дел од тимот што го...
Македонија

Со испитување на вештакот Љупчо Постолов продолжува судењето за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Со испитување на вештакот Љупчо Постолов, дел од тимот што го изготви сообраќајното супервештачење, во Основниот кривичен суд – Скопје денеска продолжи судењето за автобуската...
Македонија ТОП СТОРИИ

Со испитување на вештакот Љупчо Постолов, продолжи судењето за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Со испитување на вештакот Љупчо Постолов, дел од тимот што го изготви сообраќајното супервештачење, во Основниот кривичен суд – Скопје денеска продолжи судењето за автобуската...
Македонија

Со испитување на вештак, денеска продолжува судењето за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Со испитување на вештакот Љупчо Постолов, дел од тимот што го изготви сообраќајното супервештачење, во Основниот кривичен суд – Скопје денеска продолжи судењето за автобуската...
Македонија

Со испитување на вештак продолжи судењето за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Со испитување на вештакот Љупчо Постолов, кој е дел од тимот што го изготви сообраќајното супервештачење, во Основниот кривичен суд – Скопје денеска продолжи судењето...
Македонија

Со сослушување на вештаци продолжи судењето за несреќата кај Ласкарци

Редакција
Со испитување на вештото лице Љупчо Постолов, дел од тимот на вештаци кои го изготвија сообраќајното супервештачење за Ласкарци, во Основен кривичен суд Скопје денеска...