еМагазин

Tag : Министерство за образование

ЖИВОТ

Министерството за образование повика родителите и наставниците да разговараат со децата за содржините што ги гледат на интернет

Редакција
Министерството за образование и наука ја следи состојбата и во координација со другите институции презема соодветни активности за утврдување на причините за појавата на случајот
Бизнис

Министерството за образование и наука на 24. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 140 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа
Македонија

Детален преглед: Кои се студентите што добија сместување во студентските домови?

Никола Осило
Министерството за образование и наука ги објави резултатите од конкурсот за прием на студенти на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за