еМагазин

Tag : Пиво фест

ЖИВОТ

Виничкиот „Парк Пиво Фест“ доби награда за посебен придонес во туризмот

Редакција
По повод Светскиот ден на туризмот, 27 септември, Министерството за економија додели признанија на поединците, компаниите и манифестациите кои имаа најголем придонес кон домашниот туризам во текот...