еМагазин

Tag : прилепска пиварница

Бизнис ТОП СТОРИИ

30,7 милиони денари за плати и надоместоци за менаџментот на Прилепска пиварница лани

Редакција
Од Прилепска пиварница АД Прилеп во Годишниот извештај за работењето лани, објавен преку Македонската берза, информираат дека на членовите на Управниот и Надзорниот одбор на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Прилепска пиварница ќе дели дивиденда од 1.111 денари бруто по акција

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп ќе дели дивиденда за минатата година, соопшти компанијата преку Македонската берза. Станува збор за предлог-одлука која ќе се најде на дневен...
Бизнис

Прилепска пиварница повторно купи сопствени акции

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп на 22.02.2024 година повторно откупи сопствени акции, овој пат се стекна со 15 сопствени акции, информираа од таму преку Македонската берза....
Бизнис ТОП СТОРИИ

Прилепска пиварница по третпат купи 100 сопствени акции

Редакција
За неколку дена Прилепска пиварница АД Прилеп во три наврати откупи 300 сопствени акции. Од таму вчера преку Македонската берза информираа дека компанијата на 20.02.2024...
Бизнис

Прилепска пиварница откупи уште 100 сопствени акции

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп на 16.02.2024 година се стекна со нови 100 сопствени акции, информираа од таму преку Македонската берза. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Прилепска пиварница откупи...
Бизнис

Прилепска пиварница откупи сопствени акции

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп на 15.02.2024 година се стекнала со 100 сопствени акции, информираа од таму преку Македонската берза. -Вкупниот број на сопствени акции што...
Бизнис

Прилепска пиварница откупи сопствени акции

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп на 29.01.2024 година се стекна со 3 сопствени акции, информираат од компанијата преку Македонската берза. -Вкупниот број на сопствени акции што...
Бизнис

Прилепска пиварница ја дуплираше добивката

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп во првите девет месеци од годинава оствари вкупна сеопфатна добивка од 205.413 илјади денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Истиот период...
Бизнис

Прилепска пиварница купи сопствени акции

Редакција
Прилепска пиварница АД Прилеп на ден 22.08.2023 година се стекна со 5 сопствени акции, информираат од таму преку Македонската берза. Вкупниот број на сопствени акции...
Бизнис

Прилепска Пиварница ја дуплираше добивката во првото полугодие

Редакција
Прилепска Пиварница АД Прилеп во првите шест месеци оствари добивка пред оданочување во износ од 103.620 илјади денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Минатата година...