еМагазин

Tag : прилепска

Бизнис ТОП СТОРИИ

На менаџментот на Прилепска пивара лани исплатени 24,5 милиони денари

Редакција
Во Годишниот извештај за работењето за минатата година, објавен преку Македонската берза, од Прилепска пиварница АД Прилеп соопштуваат дека на членовите на Управниот и надзорниот...
Бизнис

Колку акционери има Прилепска пиварница

Редакција
Во текот на 2018 година структурата на акциите по број на иматели (поодделни акционери) во Прилепска пиварница АД Прилеп има делумни измени во однос на...