еМагазин

Tag : сеча

ЧИСТА ОКОЛИНА

(Видео) Водно никогаш нема да биде исто: Целосно уништен сртот кај Бел Камен

Редакција
Граѓани на социјалните мрежи објавија фотографии и видеа од кои може да се види дека на Водно континурано продолжува сечата на шумата со ист интензитет...