еМагазин

Tag : смет

Локално

Плаќање на заостанати долгови за вода и смет без камата од четврти до 29 ноември

Редакција
Граѓаните на Град Скопје од четврти до 29 ноември годинава ќе можат да ги платат заостанатите долгови за вода и комунален смет без камата. Како...
Бизнис

„Кабтел“ го доби тендерот Град Скопје за набавка на електрични машини за вакуумско собирање смет вреден 373.000 евра

Никола Осило
Град Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрични машини за вакуумско собирање смет склучи договор со трговското друштво за производство, промет и услуги „Кабтел“...
Локално

Плаќање на заостанати сметки за вода и смет без камата до 28 јуни

Редакција
Заостанатите сметки за вода и за собирање и транспортирање комунален отпад граѓаните на Скопје ќе можат без камата да ги платат во периодот од 13...