еМагазин

Tag : Спектартермо

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со “Спектартермо“, вреден 1,4 милион евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија, Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за сервис и редовни периодични прегледи на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Спектартермо вреден 1,8 милион евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за сервис и редовни периодични прегледи на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Спектартермо вреден 575,3 илјади евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за проширување на топловодниот систем и изведба...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Спектартермо вреден 2,8 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за набавка, испорака, монтажа и пуштање во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со “Спектартермо“ вреден 987,8 илјади евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ремонтни активности во ТЕ за 2022...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Спектартермо“ го доби тендерот на ГА-МА за одржување и итни приклучоци на гасоводот вреден 2,1 милиони евра

Редакција
ГА-МА АД Скопје по распишаниот тендер за тековно оддржување и итни приклучоци по должина на преносниот гасоводен систем Деве Баир-Скопје, разводните гасоводи и градските мрежи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Спектартермо“ го доби тендерот на ЕСМ за замена на затворачи на турбини во три хидроцентрали вреден 1,5 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) во државна сопственост по распишаниот тендер за замена на предтурбински пеперуткасти затворачи на...