еМагазин

Tag : Уника

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Уника“ го доби тендерот на ЈСП за осигурување вреден 183.000 евра

Никола Осило
Јавното сообраќајно претпријатие Скопје по распишаниот тендер за групна набавка на услугa за осигурување од автомобилска одговорност и патници во градски, приградски, меѓународен сообраќај и
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Уника“ го доби тендерот за колективно осигурување на вработените во Министерството за одбрана и припадниците на АРМ

Никола Осило
Министерството за одбрана – сектор за логистика по распишаниот тендер за колективно осигурување на вработените во МО и припадниците на АРМ склучи договор со друштвото