еМагазин

Tag : водич

Бизнис

Нов дигитален македонски туристички водич

Редакција
Презентација на дигитален маркетинг во туризмот и практична обука за користење на новата дигитална платформа „Македонски Туристички Водич“, беа денеска организирани од Сојузот на стопански...
ЖИВОТ

Изработен водич за справување со невролошки заболувања во услови на Ковид-19

Редакција
Универзитетската клиника за неврологија изготви Водич за справување со невролошки заболувања во услови на Ковид-19, соопшти Министерството за здравство. Водичот содржи стручни препораки и насоки...
ЖИВОТ

(ВИДЕО) Водич за деца за коронавирусот

Редакција
Од видео продукцијата “Кома дизајн студио“ пристигна одличен видео водич, кој многу може да Ви помогне да им ги објасните на децата сите работи што...