еМагазин

Tag : АмЧам

Бизнис

Освојување на странски пазари – приоритет за Американската стопанска комора

Редакција
Во рамките на серијата на настани и иницијативи дизајнирани да им помогнат на македонските компани да се прошират на странски пазари Американската стопанска комора (АмЧам)...
Бизнис

Кои се новите членови на Одборот на директори на Американската стопанска комора

Редакција
На 19то по ред годишно Генерално собрание претставници на компаниите членки на Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) избраа нови членови на Одборот на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Социјална берза: „АмЧам“ собра 1.500.000 денари за општествено корисни проекти

Редакција
Американската стопанска комора во Македонија – АмЧам, бизнис заедница на 130 од најголемите компании во земјава, организираше настан за собирање финансиски средства насловен како Социјална...