еМагазин

Tag : Антолог

Убава приказна

Прва книжарница на тркала: Нов концепт на промовирање на книжевните вредности

Редакција
Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство информира дека од денеска е побогата за уште една книжарница, но овој пат книжарница на тркала –...