еМагазин

Tag : Аутомотив груп

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ за 1,7 милион евра купува нови возила

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за набавка на нови моторни возила со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Национални шуми склучи договор со „Аутомотив груп“ вреден 712,4 илјади евра

Редакција
Јавното претпријатие „Национални шуми“- п.о.-Скопје склучи договор за набавка на теренски возила со погон на сите оски (4×4) за подружниците, со друштвото за промет и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР склучи договор со Аутомотив груп за набавка на возила, вреден 815,4 илјади евра

Редакција
Министерство за внатрешни работи склучи договор за набавка на возила со друштвото за промет и услуги Аутомотив груп ДООЕЛ Скопје. Вредноста на договорот е 50.150.000...
Бизнис

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на Здравствен дом-Кратово за набавка на теренско возило вреден 17.000 евра

Редакција
Ј.З.О. Здравствен дом-Кратово по распишаниот тендер за набавка на теренско патничко моторно возило склучи договор со друштво за промет и услуги „Аутомотив груп“ ДООЕЛ Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на Државниот санитарен и здравствeн инспекторат за набавка на две возила вреден 21.000 евра

Редакција
Државниот санитарен и здравствен инспекторат Скопје по распишаниот тендер за набавка на две нови моторни возила склучи договор со друштвото за промет и услуги „Аутомотив...
Бизнис

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на ЈП „Комуналец Битола“ за набавка на теренско возило вреден 19.000 евра

Редакција
ЈП „Комуналец Битола“ по распишаниот тендер за набавка на теренско возило склучи договор со друштвото за промет и услуги „Аутомотив груп“ ДООЕЛ Скопје. Вредноста на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на „Водовод и канализација“ за набавка на товарно возило вреден 244.000 евра

Редакција
ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје по распишаниот тендер за набавка на товарно возило со затворен товарен простор склучи договор со друштво за промет и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на „Паркови и зеленило“ за набавка на две возила вреден 22.000 евра

Редакција
ЈП „Паркови и зеленило“ – Скопје по распишаниот тендер за набавка на лесни возила склучи договор со друштвото за промет и услуги „Аутомотив груп“ ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на „Водовод Битола“ за набавка на возила вреден 73.000 евра

Редакција
ЈКП „Водовод Битола“ по распишаниот тендер за набавка на моторни возила (теренско моторно возило и товарно моторно возило за превоз на патници и товар) склучи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на Здравствен дом – Охрид за набавка на амбулантно возило вреден 74.000 евра

Редакција
ЈЗУ Здраствен Дом – Охрид по распишаната јавна набавка на амбулантно возило склучи договор со друштвото за промет и услуги „Аутомотив груп“ ДООЕЛ Скопје. Вредноста...