еМагазин

Tag : броила

Бизнис

Бислимоски: Над 200.000 броила се во домовите на граѓаните, воведувањето на евтина тарифа во време на пандемија е невозможно

Редакција
Граѓанската иницијатива за воведување на ефтина тарифа во текот на целиот денот е технички невозможно, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата, а предизвикана...