еМагазин

Tag : хибриден

Македонија

Индекс на демократија 2018: Македонија се уште во категоријата „хибридни режими“

Редакција
Македонија на Индексот на демократија за 2018 година на британскиот неделник „Економист“ напредна за десет места во споредба со минатата година и се наоѓа на...