еМагазин

Tag : каталог

Македонија

Герамитчиески: Набавката за блиндираното возило на МВР копирана од каталогот на „Мерцедес“

Редакција
Јавниот повик за набавка на блиндирано возило за потребите на Министерството за внатрешни работи ги содржел истите параметри со достапните каталози за мерцедес С600, вклучувајќи...