еМагазин

Tag : Кристал 1923

Бизнис ТОП СТОРИИ

Велешки “Кристал 1923“ ги објави платите на членовите на Одборот на директори

Редакција
Кристал 1923 АД Велес во Годишниот извештај за работењето лани, објавен преку Македонската берза, ги објави и платите на членовите на Одборот на директори. На...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Кристал 1923„ дупло го зголеми надоместокот на неизвршните членови на Одборот на директори

Редакција
Кристал 1923 АД Велес преку Македонската берза информираше за Одлука на Собранието на акционери според која месечниот надоместокот на неизвршните членови на Одборот на директори...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави плати и надоместоци имале членовите на Одборот на директори на велешки “Кристал 1923“ лани

Редакција
На членовите на на Одбор на директори на Кристал 1923 АД Велес во 2022 година се исплаќаше паричен надомест согласно одлуката донесена на Собрание на...
Бизнис

Велешки Кристал 1923 во првиот квартал со загуба

Редакција
Во првите три месеци од годинава Кристал 1923 АД Велес оствари загуба во износ од 22.657 илјади денари, додека во истиот период од претходната година...
Бизнис

Велешки Кристал 1923 лани со зголемена добивка

Редакција
Кристал 1923 АД Велес лани оствари добивка од 27.999 илјади денари, која е поголема од истата остварена претходната година која била 26.497 илјади денари, соопшти...
Бизнис

Кристал 1923 со намалена добивка во првите девет месеци

Редакција
Во период од 01.01.2022 година до 30.09.2022 година ПИ Кристал 1923 АД Велес оствари добивка во износ од 19.665 илјади денари, додека во истиот период...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Бане Комерц Трејд“ купи акции во “Кристал 1923“

Редакција
Акционерот „Бане Комерц Трејд“ ДООЕЛ Велес, по пат на берзанска трансакција се стекна со 1.232 обични акции издадени од ПИ “Кристал 1923“ АД Велес и...
Бизнис

Велешки Кристал 1923 со намалена добивка во првите три месеци

Редакција
Кристал 1923 АД Велес за периодот од 01.01.2022 – 31.03.2022 година оствари добивка во износ од 18.025 илјадa денари, додека во истиот период од претходната...
Бизнис

Велешки Кристал 1923 со добивка во првите девет месеци

Редакција
Во период од 01.01 до 30.09.2021 година ПИ Кристал 1923 АД Велес оствари добивка во износ од 75.119 илјади денари, додека во истиот период од...