еМагазин

Tag : МакеКоПроДокс

БАШ НИ Е ЌЕФ

Отворен повик за автори со креативни документарни проекти за учество на МакеКоПроДокс Форум 2024

Редакција
МакеКоПроДокс форумот на Фестивалот на креативен документарен филм „МакеДокс“ има за цел да развие стратешки план за зајакнување на копродукциите на документарниот филм помеѓу земјите...
Забава

Заврши третото издание на МакеКоПроДокс форумот

Редакција
Третото издание на МакеКоПроДокс форумот, што онлајн се одржа од 23 до 25 август во рамките на 12. МакеДокс, заврши со вебинар на кој се...