еМагазин

Tag : Некстсенс

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерство за информатичко општество и администрација склучи договор со Некстсенс вреден 906,3 илјади евра

Редакција
Министерство за информатичко општество и администрација склучи договор за одржување на Националниот портал за е-услуги со друштвото за информатичка технологија Некстсенс ДОО Скопје. Вредноста на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Некстсенс“ го доби тендерот на „Градски паркинг-Скопје“ за одржување на системот за зонско паркирање вреден 345.000 евра

Редакција
ЈП „Градски паркинг-Скопје“ по распишаниот тендер за набавка за одржување на системот за зонско паркирање склучи договор со друштвото за информатичка технологија „Некстсенс“ ДОО Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Некстсенс“ го доби тендерот на Фондот за здравство за одржување и надградба на софтверско решение вреден 440.000 евра

Редакција
Фондот за здравствено осигурување по распишаниот тендер за одржување и надградба на софтверското решение од новиот централизиран ИТ систем и веб-порталот на фондот склучи договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Некстсенс“ го доби тендерот на Градски паркинг – Скопје за одржување на системот за зонско паркирање „тежок“ 325.000 евра

Редакција
ЈП Градски Паркинг – Скопје по распишаниот тендер за набавка за одржување на системот за зонско паркирање склучи договор со друштвото за информатичка технологија „Некстсенс“...