еМагазин

Tag : обвинители

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила обвинителката Вилма Русковска

Редакција
еМагазин стартува серијал во кој ќе Ви пренесеме каков имот пријавиле судии и обвинители, актуелни во неколку судски спорови, кои се во фокусот на македонската
Македонија

Кои се новите членови на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители

Редакција
Согласно член 15 од Законот за изменување и дополнување на Законот за Академијата за судии и јавни обвинители (Сл.весник на РМ бр.163/2018), на 22 октомври