еМагазин

Tag : Пуцко петрол

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на Министерство за одбрана за набавка на масло за греење вреден 518.000 евра

Никола Осило
Министерството за одбрана – сектор за логистика по распишаниот тендер за набавка на екстралесно масло за домаќинство (ЕЛ-1) склучи договор со друштвото за производство, трговија
Бизнис

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на општина Демир Хисар за набавка на масло за горење вреден 34.000 евра

Никола Осило
Општина Демир Хисар по распишаниот тендер за набавка на лесно масло за горење за грејна сезона 2019/2020 година склучи договор со друштвото за производство, трговија
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на општина Струмица за набавка на масло за греење вреден 78.000 евра

Никола Осило
Општина Струмица по распишаниот тендер за набавка на екстра лесно масло за домаќинство-1 (ЕЛ-1) со рамковна спогодба и тоа: дел 1 – за потребите на
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Фабрика Карпош“ му го презеде приматот на „Пуцко Петрол“ според вредноста на добиените тендери од општините во 2018 година

Редакција
„Фабрика Карпош“ од Скопје му го презеде приматот на „Пуцко Петрол“ според вредноста на добиените тендери од општините во 2018 година, се вели во истражувањето
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на МРТ за набавка на бензин вреден 49.000 евра

Никола Осило
ЈРП Македонска Радиотелевизија по распишаниот тендер за набавка на бензин и дизел горива и други енергетски материјали склучи договор со друштвото за производство, трговија и
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на Катастарот за набавка на масло за горење вреден 48.000 евра

Никола Осило
Агенцијата за катастар на недвижности по распишаниот тендер за набавка на масло за горење – екстра лесно 1 (ЕЛ-1) склучи договор со друштвото за производство,
Бизнис

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на општина Студеничани за набавка на масло за горење и дизел вреден 69.000 евра

Никола Осило
Општина Студеничани по распишаниот тендер за набавка на лесно масло за горење за потребите на основните училишта во општината и дизел гориво за потребите на
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на нафтени деривати вреден 174.000 евра

Никола Осило
Акционерско друштво за производство на електрична енергија „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на светли деривати за сопствени
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на нафтени деривати вреден 1,1 милион евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на светли деривати за сопствени
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Пуцко петрол“ го доби тендерот на болницата во Кавадарци за набавка на масло за горење вреден 180.000 евра

Никола Осило
ЈЗУ Општа болница Кавадарци по распишаниот тендер за набавка на масло за горење склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Пуцко петрол“ увоз-извоз