еМагазин

Tag : Рапид билд

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Рапид билд“ го доби тендерот на МЕР за полнење на гасоводот Клечовце-Неготино вреден 268.000 евра

Редакција
Акционерското друштво за вршење на енергетски дејности Македонски енергетски ресурси, во државна сопственост по распишаниот тендер за ангажирање на фирма за заполнување со природен гас...