еМагазин

Tag : Реплек

Бизнис

Иван Туџаров продаде акции од „Реплек“

Редакција
Иван Туџаров, претстедател на Управниот одбор на „Реплек“ АД Скопје, изврши продажба на 30 обични акции издадени од „Реплек“ АД Скопје, и по промената вкупниот...
Бизнис

„Реплек“ со зголемени приходи, но и со проблеми во работењето поради корона вирусот

Редакција
Во првиот квартал во 2020 година според поединечните финансиски извештаи, „Реплек“ АД Скопје бележи раст на оперативните приходи од 39% во однос на истиот период...
Бизнис

Продаден блок акции од „Реплек“ за 82.000 евра

Редакција
Во блок-трансакција вредна 5,1 милиони денари или околу 82.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 60 акции од „Реплек“ АД Скопје. Акциите се продадоа...
Бизнис

Томислав Димовски предложен за член на Надзорниот одбор на „Реплек“

Редакција
Акционерите на „Реплек“ на Собранието закажано за 8 април, годинава ќе одлучуваат по предлогот Томислав Димовски да биде избран за член на Надзорниот одбор на...
Бизнис

Убава вест за акционерите: „Реплек“ ќе дели дивиденда од 3.751 денари по акција

Редакција
Управниот одбор на „Реплек“ АД Скопје за престојното Собрание на акционери закажано за 8 април, годинава предлага одлука за распределба на добивка по годишната сметка...
Бизнис

Иван Туџаров продаде акции од „Реплек“ за 33.000 евра

Редакција
Иван Туџаров, претстедател на Управниот Одбор на „Реплек“ АД Скопје, изврши продажба на 27 обични акции издадени од „Реплек“ АД Скопје, и по промената вкупниот...
Бизнис

Продаден блок акции од „Реплек“ за 33.000 евра

Редакција
Во блок-трансакција вредна 2 милиони денари или околу 33.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 27 акции од „Реплек“ АД Скопје. Акциите се продадоа...
Бизнис

„Реплек“ оствари добивка од 85,3 милиони денари за девет месеци

Никола Осило
„Реплек“ АД Скопје заклучно со септември, годинава оствари добивка од 85,3 милиони денари, што е минимално зголемување во однос на истиот период минатата година кога...
Бизнис

Реплек за шест месеци со добивка од 58,1 милиони денари

Редакција
Консолидираната оперативна добивка за периодот од 1 јануари 2019 година до 30 јуни 2019 година на Реплек АД Скопје изнесува 58.192 илјади денари, соопшти компанијата...