еМагазин

Tag : титаник

Македонија

Судењето за „Титаник“ одложено оти не дојдоа обвинетите Миле Јанакиески и Кирил Божиновски

Редакција
Судењето за изборни нерегуларности за предметот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) продолжува на 5. јули, откако денешното рочиште се одложи поради отсуство на обвинетите
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Титаник“ и „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Титаник“ што се
Македонија

Продолжува судењето за „Титаник“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска е закажано ново рочиште за случајот за изборни нерегуларности „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот се
Македонија

Нови рочишта за „Тревник“ и „Титаник“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за случаите „Тревник“ и „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Титаник“ се наоѓа
Македонија

Нови рочишта за „Тортура“ и „Титаник“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Тортура“ и „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „Тортура“ на СЈО се однесува
Македонија

Нови рочишта за „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“. Во „Триста“ обвинет е
Македонија

„Титаник“ на СЈО одложен поради здравствени проблеми на обвинет

Редакција
Денешното рочиште за предметот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) е одложено поради здравствени причини на еден од обвинетите. Како што соопштија од Основен суд Скопје
Македонија

Поради отсуство на судијата Шабани, судењето за „Титаник“ одложено за 13. мај

Редакција
Судијата Огнен Ставрев на денешното рочиште за случајот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), наведе дека судењето се одложува за 13. мај. Имено, Ставрев истакна
Македонија

Продолжуваат судењата за „Маџар телеком“, „Титаник“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат судења за „Маџар телеком“, „Титаник“ и „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „Маџар
Македонија

Продолжуваат судењата за „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“. Во „Трезор“ првообвинет