еМагазин

Tag : тркачи

ЧИСТА ОКОЛИНА

Над 70 илјади денари донирани за кампањата „Засади Воздух“ на Skopje Run 10K

Редакција
Околу 2.000 тркачи излегоа на бул. Илинден во Скопје на Skopje Run 10K. На трката се срушија 3 рекорда и тоа државниот рекорд на 10...
Локално

МВР во лов на дивите тркачи во Скопје

Редакција
Во периодот од 17.30 часот на 17.03.2019 до 01.00 часот на 18.03.2019 година од страна на Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за...
Локално

МВР повторно во лов на диви тркачи

Редакција
Во периодот од 22.30 часот на 30.08.2018 до 02.00 часот на 31.08.2018 година од страна на Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за...