еМагазин

Tag : заболени

Локално ТОП СТОРИИ

124 заболени од голема кашлица во Скопје

Редакција
Центарот за јавно здравје информира дека во Скопје досега има 124 заболени од голема кашлица, поради што утре ќе заседава Комисијата за заразни болести. Во...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 11 случаи на Ковид-19, оздравени 56, двајца починати

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 248 тестови, а регистрирани се 11 нови случаи со Ковид-19. Од 11...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 55 случаи на Ковид-19, оздравени 55, нема починати

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 644 тестови, а регистрирани се 55 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 96 случаи на Ковид-19, оздравени 37, тројца починати

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 729 тестови, а регистрирани се 96 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 81 случаи на Ковид-19, оздравени 77, нема починати

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 787 тестови, а регистрирани се 81 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 57 случаи на Ковид-19, оздравени 90, двајца починати

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 704 тестови, а регистрирани се 57 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 34 случаи на Ковид-19, оздравени 264, починати тројца

Редакција
Во последните 24 часа направени се 223 тестови, а регистрирани се 34 случаи на Ковид-19, од кои осум се реинфекции. Согласно, Регистарот на умрени лица...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 252 случаи на Ковид-19, оздравени 426 лица, пет починати

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 867 тестови, а регистрирани се 252 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 889 случаи на Ковид-19, оздравени 1.228, десет починати лица

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните три дена (од 12.08 до 14.08.2022 година) направени се 2.095 тестови,...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 844 случаи со Ковид-19, шест починати и 815 оздравени

Редакција
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 1.890 тестови, а регистрирани се нови 844 случаи со Ковид-19, три починати...