еМагазин

Tag : 112

Македонија

Се воведува европскиот број за итни повици 112, за во случај на несреќа граѓаните да го пријават настанот

Редакција
Во употреба се воведува европскиот број за итни повици Е-112. Во случај на нерсреќа, граѓаните ќе можат да се јават на овој број и да...