еМагазин

Tag : Бауер БГ

Бизнис ТОП СТОРИИ

Службата за општи и заеднички работи на Владата склучи договор со Бауер БГ вреден 6,5 милиони евра

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата склучи договор за реконструкција на поранешниот објект на Комерцијална банка со друштвото за градежништво,трговија и услуги Бауер...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за храна и ветеринарство склучи договор за изградба на нова зграда со Бауер БГ вреден 8,3 милиони евра

Редакција
Агенцијата за храна и ветеринарство склучи договор за изградба на нова зграда со друштвото за градежништво, трговија и услуги Бауер БГ ДОО Скопје. Договорот е...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерство за образование и наука склучи договор со Бауер БГ вреден 1,7 милион евра

Редакција
Министерство за образование и наука склучи договор за реконструкција/рехабилитација на државно училиште Регионален центар за средно стручно образование и обука “Ванчо Питошески”, Охрид, со друштвото...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Бауер БГ“ го доби тендерот на Град Скопје за изградба на ул.Есенинова вреден 1,1 милион евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за изградба на ул. Есенинова и подземни бунари со линиски системи склучи договор со друштвото за градежништво,трговија и услуги „Бауер...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Бауер БГ“ го доби тендерот на Град Скопје за реконструкција на улица Димитрија Чуповски вреден 73.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за реконструкција на ул. Димитрија Чуповски од раскрсница со бул.Климент Охридски до раскрсница со бул.ВМРО склучи договор со друштво за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Бауер БГ“ го доби тендерот на Град Скопје за изградба на булевар АСНОМ вреден 822.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за изградба на булевар АСНОМ, прва фаза од крстосница со булевар Србија до крстосница со улица Васко Карангелески склучи договор...