еМагазин

Tag : енергетика

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ако дојде на власт ќе основа ново министерство

Редакција
ВМРО-ДПМНЕ информира дека кога ќе дојде на власт ќе основа ново министерство за енергетика и минерални суровини кое ќе се фокусира кон проблематиката на енергетиката...
Бизнис

Ако по втор пат не биде донесен изменетиот Законот за енергетика, ќе има драстично зголемување на цените на нафтените деривати

Редакција
Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) утре ќе одржи состанок со работната група која работи на нова методологија за пресметка на малопродажните цени на нафтата и...